MKÜ’den ‘etli pide’ ve ‘fidan’ günü

MKÜ’den ‘etli pide’ ve ‘fidan’ günüMustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin geleneksel etli pide gününe, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve başkan yardımcıları katıldı. Programa MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof .Dr Ertuğrul Baltacıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Koç ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Murat Bikçe ve Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek katılım gösterdi.
Düzenlenen törende dekan ve rektör Güder’in konuşmalarının ardından üniversiteli öğrencilerin hazırladığı folklor ve müzik dinletisi beğeni ile izlendi. Öğrencilerin müziğin temposu ile oyuna başlaması üzerine Rektör Güder, Dekan Baltacıoğlu ve Belediye Başkanı Civelek de öğrencilere eşlik etti. Halay çekilmesinin ardından öğrenciler, öğretim üyeleri ve Başkan Civelek kampüs bahçesine çam fidanı dikti. Başkan Civelek, Mühendislik Fakültesi’ndeki törenin ardından, Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen fidan dikim törenine katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.