İskenderuspor(Kartalspor) Ispartaspor’u konuk ediyor

İskenderuspor(Kartalspor) Ispartaspor’u konuk ediyorSpor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden İskenderun spor(Kartalspor), Perşembe günü (Bugün) kendi evinde Isparta spor ile karşı karşıya gelecek. Hafta içerisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İskenderun spor da morallerin üst seviyede olduğu görüldü.
Alınan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta oynanan Orhangazi maçında kırmızı kart gören Mahmut ve Nuri Terliksiz ile Sarı kart sınırını geçen Okan, Isparta maçı kadrosunda yer alamayacak. Yaklaşık 4 aydır sakat olan Başaran da kadroda yer almazken, Nuri Ersoy 18 kişilik kadroya dahil edildi. Bu arada turuncu mavili(siyah beyaz) ekibin file bekçisi Çetin, sakatlığı dolayısıyla bu maçta takımının kalesini koruyamayacak.
İskenderun spor(Kartalspor) teknik sorumlusu Can Güven, Isparta maçının son derece önemli olduğunu kaydederek, “Rakibimizin güçsüz olması bizi ilgilendirmiyor. Bizim için tüm maçların önemi aynı. Bu karşılaşmaya da üç puan için çıkacağız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.