Kırıkhanlılar Urfa sıra gecesinde coştu

Kırıkhanlılar Urfa sıra gecesinde coştuİskenderun’da faaliyet gösteren Kırıkhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde davetliler Urfa Sıra Gecesi ekibi ile coşku dolu anlar yaşadılar. İSSOS Otel’de gerçekleştirilen sıra gecesine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak, Kutlusoğuksu Belediye Başkanı Osman Koşar, Kırıkhan Emniyet Müdürü Ahmet Korkmaz, İskenderun Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten, İskenderun 2 Nolu Kooparatif Başkanı Şaban Kekeç’in yanı sıra Kırıkhan ve İskenderun’da yaşayan vatandaşlar katıldı. Gecede ilk olarak söz alan Kırıkhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Mesci, “Kırıkhan’ımıza sahip çıkmak için iş adamları ve siyasilerimiz ile el ele vererek çalışalım. İşimize iş, hastalarımıza deva olmaya çalışalım” dedi. Ardından söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, insanların gün geçtikçe yalnızlaştığını, teknolojilerin gelişmesi ile vatandaşlar arasındaki diyalogların azaldığını belirterek, bu tür etkinlikler sayesinde birlik ve beraberliklerin pekişeceğini söyledi.
Gecede son olarak söz alan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, ise, “Türk halkı olarak gelenek ve göreneklerimize, örf ve adetlerimize bağlı kaldığımız için bu gün Türk halkı bu günlere gelmiştir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından davetliler Urfa sıra gecesinin türküleri ile unutulmaz anlar yaşarken, gecede kendini tutamayan Kırıkhanlılar davul zurna eşliğinde oyun oynadılar, halaylar çektiler. İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak ve Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci de hep birlikte halay çektiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.