İskenderunspor’da yine puan kaybı !

İskenderunspor’da yine puan kaybı !Yeni İskenderunspor, deplasmanda karşılaştığı Orhangazispor’u ilk yarının 22. dakikasında Okan ile öne geçmesine rağmen, ikinci yarıda gelen rakip takımın golüyle bir puana razı oldu.
İlk yarıda etkin bir mücadele ortaya koyan İskenderunspor, ikinci yarıda hakemin yanlış kararları karşısında çileden çıktı. 72. dakikada kaleci Savaş’a rakip futbolcunun yaptığı faule rağmen devam kararı veren hakem, 1-1’lik eşitliği sağlayan golü seyretti.
Yeni İskenderunspor Teknik Direktörü Can Güven’in atılan gole itiraz etmesi sonucu, hakem Can Güven’e kırmızı kart gösterdi. Aynı hakem golden sonra Yeni İskenderunsporlu Mahmut’u da kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Maç 1-1 devam ederken, Yeni İskenderunspor 10 kişi kalmasına rağmen ataklarını sıklaştırdı. Ancak, 82. dakikada Nuri Terliksiz de kırmızı kartla oyun dışına kalınca ataklar sonuç vermez oldu.. Bu dakikadan itibaren maça 9 kişi devam eden Yeni İskenderunspor ikinci golü bulamayınca iki takım da puanları paylaştı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.