İşadamlarımızın desteğiyle sinerji oluşturacağız

Alpagül:

“İşadamlarımızın desteğiyle sinerji oluşturacağız”

İşadamlarımızın desteğiyle sinerji oluşturacağızAK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Osman Alpagül, MÜSİAD Hatay Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan Fatih Tosyalı’yla bir araya geldi. Ziyarette ilk olarak söz alan Alpagül, MÜSİAD’ın yeni açılımlarıyla ekonomik olumsuzlukların ülkemizdeki psikolojik etkilerini bertaraf ettiğini, ekonominin yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını söyledi. Ülkemize ve bölgemize hizmet için apayrı bir yol ayrımında olduğunu belirten AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Alpagül, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Eğer Allah nasip kısmet ederse milletvekili adayı olur isek, laf değil iş üreteceğiz. Şu anda AK Parti’ye büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. MÜSİAD bölgemizde ve ülke genelinde çok önemli çalışmalara imza atıyor. İşadamlarımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birliktelikten ortaya çıkacak sinerjinin ülkeye faydası olacağına inanıyorum.”dedi.
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı da, Hatay’da tüm partilerde aday adaylarının sayısının yoğun olması dolayısıyla, aday adaylarının kendi aralarında tatlı ve olumlu rekabetin bölgedeki hizmetlere de yansıyacağını söyledi. Aday adaylarının birikimlerinden her zaman istifade etmek istediklerini belirten Tosyalı, “Bütün aday adayı arkadaşlarımıza bu süreçte başarılar diliyorum. Herkesin adaletli bir şekilde bu yarışta bulunmalarından yanayım. Bütün aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz”diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.