Hayatı birlikte yeniden inşa edeceğiz

CHP Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Zafer Kutlu, daha iyi bir dünya ve yaşamın mümkün olduğuna vurgu yaparak, herkesi inanarak ayağa kalkmaya davet etti:

“Hayatı birlikte yeniden inşa edeceğiz”

Hayatı birlikte yeniden inşa edeceğizYeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu, CHP İskenderun ilçe binası önünde halkla buluşarak, CHP Hatay Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Açıklama öncesinde milletvekili aday adayları platforma çıkarak birlik ve beraberlik görüntüsü çizdiler. İlk açıklama CHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu’ndan geldi. Ardından kürsüye alkışlar arasında davet edilen CHP Hatay Milletvekili aday adayı Zafer Kutlu, “Biz halkın çıkarlarını savunmayı, dünyanın kimi nimetlerine tercih ettik. Biz halk yoluna düşmeyi, halk yolunda düşmeyi görev ve şeref saydık” diye sözlerine başladı. Açıklamalarını eşi, edebiyat dünyasının yakından tanıdığı isim olan kızkardeşi Ayla Kutlu ve CHP Hatay milletvekili aday adaylarının arasında coşkuyla sürdüren Kutlu “Ben sizlerden biriyim. Tıpkı sizler gibiyim. Bilincimi ve cesaretimi sizlerden aldım. Ne öğrendiysem sizlerden öğrendim. Bazen korktum, bazen ağladım, bazen yalnızım, bazen çaresizim sandım. Ama hiçbir zaman sizlere güvenmeyi, sizin haklı ve güçlü olduğunuza inanmayı, halkın çıkarlarını savunmayı, halkın özlemlerini seslendirmeyi bırakmadım. Tek umudum ve güvencem sizlersiniz. CHP’den Hatay milletvekili aday adayıyım. Gün artık sadece durma günü değil, hakkını söke söke alma ve başarma günüdür. Bilin ve inanın ki daha iyi bir dünya ve daha iyi bir yaşam mümkün. Buna nasıl ulaşılır ne yapılması gerekir, biliyoruz. Bunu sizlere sağlamak için yola çıktık.
CHP 88 yıldır, Zafer Kutlu tüm devrimci gençler gibi 46 yıldır buna inanıyor ve bunun için çalışıyor. İstiyorsanız daha iyi bir yaşamı sizlerin katkısı ve katılımı ile birlikte sağlayabiliriz.
İnanarak ayağa kalkarsanız, erinmeden CHP’yi desteklerseniz, siz ve biz birlikte hayatı yeniden yaratacağız. Dünyayı yeniden kuracağız. CHP iktidarı hepinize hayırlı olsun” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.