Arafat Tarhan basın açıklaması

Arafat Tarhan basın açıklamasıİSKENDERUNSPOR Kulübü başkanı Sayın Sedat Uysal’ın yapmış olduğu basın toplantısında hakkımda iddia ettiği konulara açıklık getirme ihtiyacı duydum. Kırklareli spor ve Afyonkarahisar spor müsabakalarının devre arasındaki profesyonelliğe sığmayan davranışlar diye iddia ettiği bu konulara birebir şahit olmamıştır. Ve bu sözde profesyonelliğe sığmayan davranışlar diye iddia ettiği konular kendisine çarpıttırılarak, abartılarak ve gerçeklerden uzak bir şekilde lanse edilmiştir. Diğer bir iddia Afyonkarahisarspor müsabakası sonrası ilk iki antrenmana katılmadığım yönündeki idi, sayın başkanın iddia ettiği gibi ilk iki antrenman değil sadece bir antrenmana katılmadığımdır. Bundan dolayı da şahsıma 3.000 tl para cezası kesilmiştir. Dört aydır para alamayan futbolculara ceza yönetmeliğini uygulamaya gelince süper ligi örnek gösteren sayın başkan iş futbolcuların hak ettiği ve emeklerinin karşılığını vermeye gelince takım sahipsiz, takıma destek yok demesi de ilginçtir. İstenilen yazılı savunmamı yapmadığım doğrudur, fakat kendimi daha doğru ifade etme adına savunmamı sözlü olarak yapmak istediğimi kulüp müdürü aracılığıyla kendilerine iletmeme rağmen bana hiç bir şekilde dönülmemiştir. Kadro dışı kaldığımı takım arkadaşlarımdan öğrenmem işin bir başka ilginç tarafı.

Ligin ilk yarısında oynanılan Beykoz spor müsabakasından dolayı yaşanılan olaylar sonrası teknik heyettin isteği doğrultusunda affedildiğim söyleniyor, teknik heyet beni çok sevdiği için değil ihtiyacı oldugu için geri gelmemi istemiştir. Futbol kariyerim oynadığım takımlar belli, ben İskenderunspor da oynadığım futbolla, karakterimle ve İskenderunspora olan sevgimden dolayı bulunuyordum. Birileriyle ikili ilişkilerim iyi olduğu için veya birileriyle ortaklık yaptığım için İskenderunspor da bulunmuyordum. Sayın başkanın olaylara tek taraflı baktığı ve bu takımın gecen yıl şampiyon olmasında emek harcamış ve bu yıl sezon başı transfer görüşmelerinde İskenderunspor olan sevgisinden dolayı maddi manevi her turlu fedakârlığı yaparak boş mukaveleye imza atmış beni yani takım kaptanını dinlemeden tabiri caizse yargısız infaz yapmıştır. Bundan dolayı kendisine, İskenderunspor yönetimine ve bu kararın alınmasını sağlayan teknik heyete kırgın olduğumun bilinmesini isterim.

Saygılarımla
Arafat TARHAN

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.