İbrahim Yaran: “Asla küçük düşünmeyeceğiz”

İbrahim Yaran: “Asla küçük düşünmeyeceğiz”AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, basın mensuplarına Petek Cafe’de kahvaltı verdi. Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Yaran, iyi bir milletvekili adayının hangi nitelikleri taşıması gerektiğine vurgu yaptı. Büyük düşündüklerini ve yarının çağdaş İskenderun’u için kolları sıvadıklarını belirten milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, aday gösterilmesi halinde ekip ruhuyla hareket edeceğine işaret ederek, “AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana teşkilatın içerisinde yer aldım. AK Parti’nin ülke genelinde ve bölgemizde yaptığı hizmetler ortada. Şahsen bir milletvekili aday adayının bazı nitelikleri taşıması gerektiğine inanıyorum. Milletvekilliği ciddi ve sorumluluk gerektiren bir iştir. Biz her hizmetin layıkıyla yerine getirilmesini kendimize düstur edindik. Aday gösterilmem halinde asla küçük düşünmeyeceğiz ve her zaman ekip ruhuyla hareket edeceğiz. Hizmet bir ekip işidir. Son dokuz yılda Hatay’ı ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezdim ve vatandaşın sorunlarına kulak verdim. Gittiğim her yerde çok olumlu tepkiler aldım. Hatay’ın sorunlarını, insanların işsizlik sıkıntısı ile kıvrandığını çok iyi biliyorum. Milletvekili olarak halka nasıl yardımcı olacağımı çok iyi analiz ettim ve halkıma Meclis’te nasıl faydalı olabilirim, bunun mücadelesi içerisindeyim. İnsan odaklı hizmet vermek, insanlara bir şeyler verebilmek ve onların dualarını alabilmek en büyük hayalim” diye konuştu.
Yaran’ın açıklaması sırasında AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat’ta hazır bulundu.

Önceki İçerikAref’in hocası Prime Mall’a geliyor
Sonraki İçerikCHP Hatay milletvekili aday adayı Mehmet Çardak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.