Osman Alpagül, sıkı çalışıyor

Osman Alpagül, sıkı çalışıyor12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimler için AK Parti’den Hatay milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Osman Alpagül, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Alpagül, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek OSB Genel Müdürü Ahmet Tokgöz’e konuk oldu.
Ankara’da unutulan değil, İskenderun’da hizmetleriyle anılan vekil olmak istiyorum sloganıyla yola çıkan AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Osman Alpagül ve beraberindeki çalışma arkadaşlarını OSB Genel Müdürü Ahmet Dokgöz, sıcak bir ilgiyle karşıladı. Ziyaretten son derece memnunluk duyduğunu kaydeden Dokgöz, OSB hakkında bilgiler aktardı. Dokgöz, Alpagül’e çalışmalarında başarılar dilerken, milletvekili seçilmesi durumunda beraber çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.
AK Parti Hatay milletvekili Osman Alpagül ise, tüm bilgi ve birikimini İskenderun’a harcamak için bu yola çıktığını belirtti. Her zaman hizmetlerle vatandaşların aklında kalmak istediğini önemle vurgulayan Alpagül, milletvekili olduğu taktirde her kesimle uyumlu çalışacağını kaydetti.
AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Osman Alpagül, OSB ziyaretinin ardından İnşaat Mühendisi Muzaffer Seküçoğlu’na konuk oldu. Alpagül’e övgüler yağdıran Seküçoğlu, doğru ve dürüst bir kimliğe sahip olan Osman Alpagül’e milletvekilliğinin yakışacağını, her zaman yanında ve destekçisi olduklarını belirtti. AK Parti Hatay milletvekili Osman Alpagül ise, birlik ve beraberliğin kent için son derece önemli olduğuna vurgu yaptı ve önemli olanın halkın yüreğinde yer alabilmek olduğunu dile getirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.