Feriz ve Ataoğlu’dan MÜSİAD’a ziyaret

Feriz ve Ataoğlu’dan MÜSİAD’a ziyaretAK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, MÜSİAD Hatay Şubesi’ne konuk oldu. Başkan Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Feriz, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine projelerini anlattı.
Ziyarette ilk olarak söz alan AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana içinde olduğunu, dolayısıyla milletvekilliği için gerekli altyapıya sahip olduğunu kaydetti. Bundan önceki milletvekillerini sürekli takip ettiğini kaydeden Feriz, eksiklikleri tespit ettiğini, kendisinin bu eksiklikleri gidermek için yeterli bilgi ve birikime sahip olduğunu söyledi. MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tosyalı AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Uğur Feriz’e çalışmalarında başarılar diledi.
Aday adayı Uğur Feriz’in ardından yine AK Parti’den aday adayı olan Halit Ataoğlu, MÜSİAD’ın konuğu oldu. Projelerini MÜSİAD üyelerine anlatan Ataoğlu, milletvekili olduğu taktirde bütün çaba ve gayretini İskenderun’a hizmet için harcayacağını kaydetti. AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Halit Ataoğlu, kendilerini kabul ettikleri için MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ataoğlu’nun ardından konuşan MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ise, ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ederken, Ataoğlu’na çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerini iletti.

Önceki İçerikTurnuvanın başlama vuruşu Başkan Civelek’ten
Sonraki İçerikMHP milletvekili aday adayı Ünal, partililerle
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.