Alpagül, plaketle onurlandırıldı

Alpagül, plaketle onurlandırıldı12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Petek Pastanesi ve Petek Cafe işletmecilerinden Osman Alpagül’e işadamları tarafından Yelken Kulübü’nde yemek verildi. Düzenlenen yemekte Alpagül’e birde plaket takdim edildi.
İskenderun’da yakından tanınan bir isim olan AK Parti’den Milletvekili aday adayı Osman Alpagül’e bir destekte işadamlarından geldi. İskenderun’da değişik kollarda hizmet veren işadamlarından oluşan bir grup tarafından verilen yemekte samimi bir ortam oluştu. İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat tarafından Milletvekili aday adayı Osman Alpagül’e plaket takdim edildi. Plaket vermeden önce bir konuşma yapan Uğur Fırat, “Osman Alpagül, başarılı bir esnaf kardeşimizdir. Kendisini bugün burada görmekten mutluyuz ve huzurluyuz. Allah yolunu açık etsin” diye konuştu. Verilen yemekten ve aldığı plaketten dolayı duygulanan AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Osman Alpagül ise, “Bu yemeğe katılan ve beni onurlandıran herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir süreç. İnşallah bu süreç bizim istediğimiz gibi sonuçlanır. Bana destek veren ve güvenen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.