Yavru kanatlardan THK’ya ziyaret

Yavru kanatlardan THK’ya ziyaret5 Temmuz İlköğretim Okulu Sivil Havacılık Kulübü öğrencileri, Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi’ni ziyaret ederek ülkemize ve dolayısıyla eğitime katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Ziyarette THK Başkanı Semir Bulut, yavru kanatları kutlayarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözünü yerde bırakmadıkları için teşekkür etti.
5 Temmuz İlköğretim Okulu 7/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde İskenderun Türk Hava Kurumu’na konuk oldular. Ellerinde maket uçaklarla ziyareti gerçekleştiren öğrenciler ilk olarak THK saymanı Mesrure Kavuk’a konuk olarak çiçek takdiminde bulundular.
Daha sonra öğretmenleri eşliğinde başkan Semir Bulut’u ziyaret eden öğrencilerin oldukça heyecanlı oldukların gözlendi. Öğrencileri bu çalışmalarından dolayı kutlayan THK Başkanı Semir Bulut, THK hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Hava savunması güçlü olmayan ülkelerin yenilmeye mahkûm olduklarını dile getiren Başkan Bulut, öğrencilerin bu çalışmaları kapsamında ileride birer pilot olarak ülkeye hizmet edebileceklerini vurguladı. Yavru kanatlar olarak adlandıran öğrencilerin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gittiklerini kaydeden Bulut, bundan sonraki çalışmalarından başarılar dilerken, ziyaret anısına öğretmenlerine hediye takdim etti. Daha sonra ise hep birlikte toplu fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.