MHP heyeti, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi

MHP heyeti, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiMHP Hatay milletvekili aday adayı Süleyman Kaya, Türkiye’nin doğru idare edilmediğini, kurumlarıyla, sosyal dokusuyla kavgalı bir iktidarın ülkeyi iyiye götürmediğini savunarak “Buna bir nokta koyabilmek için siyasette bizde varız” dedi
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez ile Hatay Milletvekili aday adayı Süleyman Kaya çalışmaları hakkında bilgiler vermek üzere kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, kimsenin kimseyi kırmadan, seçimden sonra da beraber yüz yüze bakılacağının unutulmadan siyaset yapılmasını isteyerek, “Birçok partinin il teşkilatları, ilçe örgütleri buna uymaktadır. Fakat bu nezaket kurallarını ihlal maalesef siyasi etik kurallarını uygulamayan yoksun kalmış başka arkadaşlarımız da çıkıyor” dedi.
MHP’li Süleyman Kaya da, Türkiye’nin doğru idare edilmediğine dikkat çekerek “Kurumlarıyla ve sosyal dokusuyla kavgalı bir iktidar Türkiye’yi iyiye götürmüyor. Buna bir nokta koyabilmek ya da bu gidişata son vermek, siyaset yapmak için ‘Bizde varız’ dedik. Bu dönem bakanı olan bir ilimiz sahipsiz kalmıştır. Çiftçi halinden memnun değil, tarım politikaları iflas etmiş durumda. Sağlık kesimi memnun değil, doktoru, ebesi, hemşiresi, hiç biri memnun değil. Biz yaptık oldu mantığıyla insanları yönetmelerini, insanlardan mutlu olmalarını beklemenin sonucunun ne kadar yanlış olduğunu sizlerde bizlerde yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Bu yanlış gidişata dur demek için Hataylı İskenderunlu hemşerilerinden Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak adına yetki istediklerini sözlerine ekleyen Kaya; “Verdikleri yetki ile en iyi şekilde Hataylıların ve Türkiye’nin hizmetine sunacağımızı, onların hizmetkârı şeklinde hizmet edeceğimizi sizlerin aracığıyla ulaştırmak istiyoruz. Bu sözümüzü seçim beyannamemizde ilçe başkanımızla kadın kolu başkanımızla, il yöneticimizle, belediye başkanımızda ve belediye meclis üyemizle, teşkilat olarak burada bunun sözünü veriyoruz. İnanıyorum ki; milletimiz tarafından yetki verildiğinde ülke idaresini en iyi şekilde yapacağız”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.