Bülent Bozdoğan’dan örnek ziyaret

Bülent Bozdoğan’dan örnek ziyaretCHP Hatay Milletvekili aday adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte özverili bir şekilde çalışarak, çocuklarımızı sokaklardan kurtarıp, onları topluma kazandırmak ve kendi ekmeklerini kendilerinin kazanmaları için yaptığımız çalışmalar meyvelerini verdi. Şu an sokaklarda peçete satan çocuklara rastlamıyoruz. Tabi bu çalışmalar esnasında her zaman bizlere destek olan hayırsever iş adamlarımıza da teşekkür ediyoruz. Size de çıkmış olduğunuz milletvekili olma yolunda başarılar diliyoruz” dedi.
CHP Hatay Milletvekili aday adayı Bülent Bozdoğan ise, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardımlaşma Derneği’nin toplumsal bir görev üstlendiğini belirterek, “Yapmış olduğunuz bu sosyal çalışma nedeniyle sizleri kutluyorum. Toplumda gerçekten yardıma muhtaç kimsesiz insanları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığınız gibi bir de onlara iş imkanı bulmak için çaba sarf ediyorsunuz. Bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi. CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu sözlerine ekleyen Bozdoğan, “Seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu bağlamda sivil toplum kuruluşlarımızı da ziyaret ederek sorunları dinliyor ve çözüm yolları arıyoruz” ifadesini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.