Oturduğun yerde para kazan

Oturduğun yerde para kazanİskenderun Halk Eğitim Merkezi’nde, AB projesi kapsamında açılmış olan ‘Evde Çocuk Bakım Kursu’na katılan 46 kursiyerden 23’üne sertifikaları törenle verildi.
Dört aydır devam eden kurs hakkında bilgiler veren İHEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu, “Evde Çocuk Bakım Kursu’ bu kursa katılan kursiyerlere daha kaliteli hizmet verilmesi için açılmıştır. Dört aydır devam eden kurs sonunda 46 kişiden 23’ü sertifika almaya hak kazandı. Devletimiz eğitimde her türlü hizmeti vermeye hazır durumda. İçinizde anne ve anne adayları var. O yüzden yapacağınız işin önemini iyi kavramanız gerekir. Yetiştireceğiniz çocuklar yarınımızın gençleri olacak. Onlar size emanet” dedi.
Mehmet Mursaloğlu’nun ardından konuşma yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdoğan, “Öncelikle sertifika almaya hak kazanan 23 arkadaşımızı tebrik ediyorum. Bu arkadaşlarımız bilmelidirler ki; Bu alanda istihdam sağlanması ile birlikte işe alınacakların başında kendileri geliyor. O yüzden almış oldukları sertifikanın hakkını versinler” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Erdoğan, İHEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu ve basın mensupları tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.