MÜSİAD’tan DOĞAKA’ya ziyaret

MÜSİAD’tan DOĞAKA’ya ziyaretMÜSİAD Hatay Şubesi proje ve destekler kurulu, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’ya nezaket ziyaretinde bulundu. MÜSİAD Hatay Şubesi Proje ve Destekler Kurulu başkan yardımcısı işadamı Nuri Günal başkanlığında bir heyet, DOĞAKA Kalkınma Ajansı Başkanı Erdoğan Serdengeçti’yi ziyaret etti. Heyette Güney Metal firma sahibi Nuri Günal’ın yanı sıra, Omega metal firmasından Abdullah Bozatlı, Özdeniz Yemekçilik firmasından Gülperi Avcı ve MÜSİAD Hatay Şube Müdürü Ali Yeşilova yer aldı. Kalkınma Ajansı Başkanı Erdoğan Serdengeçti ve Birim Başkanı Onur Yıldız tarafından sıcak bir şekilde karşılanan ve ağırlanan MÜSİAD heyeti, şube çalışmaları ve yayınları hakkında bilgiler verdiler. Kalkınma ajansının K.Maraş, Osmaniye ve Hatay’a önemli derecede artıları olduğunun altını çizdiler. Ajansın çalışmaları ve bundan sonraki süreçte hangi çalışmalarda bulunulacağı ile alakalı Başkan Serdengeçti tarafından bilgilendirilen MÜSİAD heyeti, ajansın çalışmaları ile alakalı detaylı bilgilendirmelerde bulunulması amacıyla MÜSİAD üyelerine yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapılabileceğini ve bu konuda ajansı memnuniyetle misafir edebileceklerini belirttiler.
MÜSİAD yayınlarını inceleyen ve yayınların devamlı olarak ajansa ulaştırılmasından memnuniyet duyulacağını belirten Başkan Serdengeçti, en kısa sürede bilgilendirme toplantısında bulunulacağını ve ziyaretten dolayı teşekkürlerini belirtti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.