İsmail Deliveli aday adaylığını açıkladı

İsmail Deliveli aday adaylığını açıkladı:

“Bana ihtiyaç duyulursa en iyi hizmeti yapacağım”

İsmail Deliveli aday adaylığını açıkladıİsmail Deliveli, AK Parti ilçe binasında basın açıklaması yaparak resmen milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu. Parti binasının içerisinde AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer, işadamı Bülent Kimyon, belde belediye başkanlarının da katılımıyla yapılan açıklamada partililerde hazır bulundu. İlk olarak söz alan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da da genel seçimlerde partilerine olan ilgiyi herkesin gördüğünü ifade etti.
Daha sonra ise eski sendikacı olan İsmail Deliveli, “Hatay bölgesinde bizler siyasetçi olarak yaşıyoruz. Aile olarak siyasetin içerisinden gelen insanlarız. Nerede olursak olalım, insanların bizlere olan saygısı ve sevgisi bir başkadır” ifadelerine yer verdi. Deliveli, parti binasında aday adaylığı açıklama törenine katılan vatandaşlara sendikacılık dönemlerinde yaptığı başarılı çalışmalardan da bahsetti. Siyasette başarılı olacağını belirten AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İsmail Deliveli, “Partililerimiz ve genel merkezimiz bizlere ihtiyaç duyarsa bizlerde burada hizmet için çalışacağız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.