Facia kıl payı atlatıldı

Facia kıl payı atlatıldıİskenderun da Suudi Arabistan’a çalışmak üzere işçi götüren bir otobüsün motor kısmında çıkan yangın, E-91 karayolunda paniğe yol açtı. Yoldan geçen beton mikser aracının sürücüsün ilk müdahalesi, otobüsü de işçileri de kurtardı.
İskenderun’dan Belen istikametindeki Selahattin Kirbitoğlu idaresindeki 31 KY 371 plakalı otobüs, kent çıkışına doğru hareket halindeyken motor kısmı alev aldı. Suudi Arabistan’a işçi götürdüğü belirlenen otobüsün arka kısmından yükselen yangına yoldan geçen beton mikser aracının sürücüsü yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yaptığı belirtildi. Haber verilmesi üzerine E-91 karayolu üzerinde duran otobüs içinde bulunan yolcuları kendilerini dışarı attı. Olay yerine yetişen İskenderun İtfaiye Müdürlüğü ekipleri otobüsün motor kısmında çıkan yangını kısa sürede tamamen söndürmeyi başardı.
Soğutma çalışmaları yapan İtfaiye ekipleri otobüste meydana gelen yangını büyümeden söndürdü. Bu arada İskenderun’dan Suudi Arabistan’a işçi olarak gitmekte olan yolcular da telefonla yakınlarını arayarak başlarından geçen olayları aktardı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.