AK Parti milletvekili aday adayları vitrine çıktılar

AK Parti milletvekili aday adayları vitrine çıktılarAK Parti Teşkilatı’nca İskenderun Toyota Plaza’da milletvekili aday adayları halka tanıtıldı.
Tanıtım toplantısına AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, kadın kolları üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Yoğun katılımın olduğu tanıtım toplantısında AK Parti Hatay milletvekili aday adayları kendilerine verilen üçer dakikalık süre içerisinde kendilerini tanıtma imkânı buldular. Aday tanıtım töreninde ilk olarak söz alan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “AK Parti’ye gönül vermiş insanlar olarak partimizi daha iyi yerlere getirebilmek için birbirinden değerli arkadaşlarımız bu göreve talip olmuşlardır. Hepinizi kutluyor ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ardından söz alan AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci ise, Hatay’a Cumhuriyet tarihinde gelmeyen hizmetlerin AK Parti döneminde geldiğini ifade ederek “AK Parti gücünü halktan alıyor. Milletvekili olma yolunda bu göreve talip olan arkadaşları yürekten kutluyorum. Her şey Hatay için, Her şey Türkiye içindir. İl Teşkilatı olarak her gün birkaç ilçede toplanıyoruz ve partimizin milletvekili aday adaylarını halkımıza tanıtıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi. İskenderun bölgesinden milletvekili aday adayları kendilerini tanıtım toplantısında üçer dakikalık sürelerle kendilerini tanıtma imkânı buldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.