Mustafa Kiremitçi “Bende Varım” dedi

Mustafa Kiremitçi “Bende Varım” dediUzun süredir Milletvekilliği aday adaylığı konusunda ismi geçen Dr Mustafa Kiremitçi, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği törenle bu yarışta var olduğunu söyledi.
Sağlık Bakanı Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevindeyken istifa ederek AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Dr. Mustafa Kiremitçi çok sayıda partilinin katıldığı törende yaptığı konuşmada Hatay ve İskenderun’un marka kent olmasının olmazsa olmaz olduğuna vurgu yaptı ve Türkiye sevdalısı olduğu için siyasette hizmet yarışına katıldığını söyledi.
AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Mustafa Kiremitçi, yaptığı konuşmasında,
“Siz İskenderunlu hemşerilerime, memleketime, ülkeme ve aziz Türk milletine hizmet edebilmek için ‘ben de varım’ diyebildiğim gündür” Halka hizmetin ibadet olduğu aşkıyla yanan, sizlere hizmet etmeyi siyasetin olmazsa olmazı kabul eden, insanların en hayırlısı, insanların en şereflisi, insanlara hizmet edendir şiarına layık olmaya çalışan bir kardeşiniz olarak, AK Parti’den Hatay Milletvekili aday adayı olduğumu tüm hemşerilerime açıklamak istiyorum. Bakınız özellikle vurguluyorum; Güzel Türkiye’mizin incisi, güzel İskenderun’umuzdan Hatay’ımıza, oradan tüm Türkiye’ye coşku içinde, heyecan içinde hizmet sevdamızı bir kez daha gür bir sesle ifade ediyorum. Çünkü siyaset insanı mutlu etme sanatıdır. İnsana hizmet etme sanatıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Millete efendilik yoktur, hizmet vardır’ Siz hizmet ederseniz milletin efendisi olursunuz.” şeklinde konuştu. Kiremitçi’nin konuşması sık sık alkışlarla bölünürken tören sonunda partililer tek tek selamlaşarak Kiremitçi’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.