MHP Hatay Milletvekili aday adayı Kaya

“Sivil toplum kuruluşları daha etkin olmalı”

MHP Hatay Milletvekili aday adayı KayaMilliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Hatay Eczacılar Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti. Hatay Eczacılar Odası İskenderun Temsilcisi Eczacı Nihal Düzen ve Yönetim Kurulunun sıcak karşıladığı Süleyman Kaya “Siyasette yeniyim. Buradaki ziyaretimi bir dostun ziyareti olarak kabul görün” diyerek, samimi bir sohbetin başlamasını sağladı.
Süleyman Kaya Eczacılar Odası Yönetimin bulunduğu gruba yönelik yaptığı konuşmasında “Ben 24 Yıllık Öğretmenim, Meslek hayatımın büyük bir kısmını idareci olarak geçirdim. Sosyal toplumu en iyi analiz edecek olan mesleklerden biri öğretmenliktir. Hele ilkokul öğretmenleri daha fazla fikir yürütebilir, çünkü sınıfındaki öğrencilerden ailelerin ekonomik durumu algılanabilir. Benim gözlemlediğim kadarı ile ülkemizde bir fakirlik var. Hâlbuki kaynaklarımız çok fazla ama israf edildiği, birilerine peşkeş çekildiği için, milletimizin büyük bir bölümü fakirleştirilmiştir. Milletimizin fakirliği kaderi değildir. Yanlış yönetimlerdir. Soruyorum siz bir azınlık grup dışında hangi meslek kuruluşundan olursa olsun, mutlu olan var mı?. Yok, Çünkü ülkemizi idare edenler, hükümet olmayı zulüm yapmak olarak algılıyorlar. Birkaç fakire erzak dağıtmakla ülkedeki fakirliği yok sayamazsınız. Basın susturulmuş veya saflarına alınmış, MHP ve CHP’den söz eden basın yok. Muhalefet ettirmiyorlar. İktidar olmanın kuvvetini ve kudretini kötüye kullanıyorlar. İşte bu gidişata dur demek için Milletvekilliğine aday oldum. Ülkem için, Milletim İçin, Hatay’lı hemşerilerim için çalışma kararlılığını ortaya koydum. Ben her gittiğim yerde söylüyorum. Kişiliğimizi analiz edin, bizim dürüstlüğümüze inanın, Bu güne kadar hangi Partiye oy vermiş olursanız olun, bu seçimde sizlerden MHP’ye oy vermenizi istemeye geldim” dedi.
Süleyman Kaya Sivil Toplum kuruluşlarının Toplumun önderlerinden oluştuğunu, Ülkenin idaresini yakın takip ettiklerini bu nedenle seçim sürecinde etkin olmaları gerektiğini vurguladı.
Milletvekili Aday adayı Süleyman Kaya, Tıp Bayramı dolayısıyla bütün sağlık çalışanlarının Tıp bayramını kutladığını, Ankara’da yapılan eylemi desteklediklerini de sözlerine ekledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.