“Deliveli” Cumartesi açıklıyor

“Deliveli” Cumartesi açıklıyorAK Parti Hatay Milletvekili aday adayı İsmail Deliveli, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantı gerçekleştirdi. Hasan Baba Restoran’da basın mensuplarına kahvaltı veren Deliveli, 19 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da AK Parti İskenderun ilçe binasında yapacağı aday adaylığı açıklamasına herkesi davet etti. Toplantıya işadamı Bülent Kimyon ve bazı köylerin muhtarları da katıldı.
Hatay’ın genel yapısını ve sorunlarını çok iyi bildiğini belirten AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı İsmail Deliveli, “Köylünün ve özellikle İskenderun’un sanayi bölgesi olması ve uzun yıllar sendikacılık görevimden dolayı çalışanların sorunlarını çok iyi biliyorum. Çalışanların, muhtarların, yakın çevremin, esnaf kardeşlerin ve kanaat önderlerinin teşvikiyle İskenderun’a, Hatay’a ve ülkeme hizmet etmek için AK Parti’den milletvekili aday adayıyım. Vefakar basın mensuplarının da sorunlarını çok iyi biliyor ve basın mensuplarının sıkıntılarını şahsi sorunlarım olarak görüyorum.19 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da AK Parti ilçe binasında aday adaylığımı resmen açıklayacağım. Her şey Türkiye için” şeklinde görüş ortaya koydu. Açıklamasının ardından Deliveli basın mensuplarıyla sohbet etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.