AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Halit Ataoğlu

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Halit Ataoğlu:

“Millete hizmet için bu yola çıktık”

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Eğitimci Halit Ataoğlu12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlere artık sayılı zaman kaldı. İskenderun’da bulunan siyasi partilerin ilçe başkanlıkları da tarihlerinin en yoğun günlerini yaşıyor. Son olarak aday adaylığını açıklayan eğitimci Halit Ataoğlu, Güney Medya’yı ziyaretinde koltuk ve makam mücadelesi vermek yerine vatandaşlara hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirtti. Geride bıraktığımız günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği toplantı ile aday adaylığını açıklayan başarılı Eğitimci Ataoğlu, Güney TV Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’ı ziyaretinde; siyaset yapmak için doğru adreste bulunduğunu ifade ederek, Türkiye’nin AK Parti ile daha bir çok yeniliği ve bir çok ilki yaşayacağını kaydetti.
AK Parti’nin Türkiye için çok büyük bir şans olduğuna değinen Milletvekili Aday adayı Halit Ataoğlu, eski zamanlardaki kavgaların artık bir kenara bırakılması gerektiği düşüncesinde. Ataoğlu, siyasette beyaz dönemin ancak AK Parti ile devam edebileceğini düşünürken, halkın bir dönem daha Ak Partiyle yola devam etmesinin gelecek kuşakların güzel yarınları için önemli olduğunun altını çiziyor. AK Parti’den aday Adayı olan Halit Ataoğlu “Biz koltuk ve makam mücadelesi içinde değiliz, biz millete hizmet için bu yola çıktık. Bu yolda sizlerle beraber yürümek ve kader arkadaşlığı yapmak istiyorum” dedi. Ataoğlu; “Birbirimizin ayağına, omzuna basarak değil, ilkeli ve ahlaklı siyasetle, birbirimize omuz vererek, gönül birliği yaparak geleceğimize yön vermek istiyoruz, bu yüzdendir ki AK Parti’de siyaset yapmak, milletvekili olmak için doğru adresteyim” dedi.

Halit Ataoğlu kimdir?

17.03.1970 tarihinde İskenderun’ da doğan Halit ATAOĞLU, İlköğrenimini Dumlupınar İlkokulu ile Beş Temmuz Ortaokulunda, lise öğrenimini ise İskenderun Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde 1994 yılında tamamladı. Askerliğini kısa dönem olarak yapan ATAOĞLU, askerliğinin bitimini müteakip 1996 yılında MKÜ İskenderun Meslek Yüksekokulu Metalürji ve Malzeme Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. Yüksek Lisans Eğitimini, MKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölümünde 2001 yılında tamamladı. Birçok bildiri ve makale çalışması yaptı. Akademik çalışmalar yanında sendikacılık ve siyasetle de ilgilenen ATAOĞLU, Türk Eğitim Sendikasında başladığı sendikacılık faaliyetine son iki dönemdir Denetleme Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir. 2006 yılında Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatında Parti Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasete başlayan ATAOĞLU, 2008 yılında Parti İskenderun İlçe Teşkilat Sekreterliği görevine getirildi. 2008 – 2010 yılları arasında Kaymakamlık İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeliği görevini yürüttü. Yaklaşan 2011 yılı Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Partiden Hatay Milletvekili aday adayı olmak amacıyla 14 Ocak 2011 tarihinde Ak Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu parti sekreterliği görevinden istifa eden ATAOĞLU, evli ve üç çocuk babasıdır.

Önceki İçerikEğitimci Çakır CHP’den milletvekili aday adayı oldu
Sonraki İçerik“Deliveli” Cumartesi açıklıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.