Süleyman Kaya MHP’den aday adayı

Süleyman Kaya MHP’den aday adayıEğitimci Süleyman Kaya, MHP’den Hatay milletvekili aday adaylığını açıkladı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bir tören ile aday adaylığını açıklayan Kaya, uzun yıllar olarak eğitimci olarak devlete ve milleti hizmet ettiğini, bundan sonra bu hizmetlerini TBMM çatısı altında gerçekleştirmek istediğini söyledi.
12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili olmak isteyenler, tek tek aday adaylığını açıklıyor. Geçtiğimiz hafta sonu eğitimci Süleyman Kaya, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu tüm kamuoyuna açıkladı.
Aday adaylığı açıklama töreninde ilk olarak söz alan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, yapılacak olan genel seçimlerde partisinin tek başına iktidar olacağını savundu. MHP’nin bu uğurda yola çıktığının altını çizen Gül, aday adayı olan herkese başarılar diledi.
Daha sonra söz alan Süleyman Kaya, uzun yıllar ülkeye hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti. MHP’de 35 yıllık bir geçmişinin olduğunun altını çizen Kaya, “Allah bana bu partiden aday adayı olmayı nasip etti. Sizlere hizmet edecek olmanın şimdiden heyecanını yaşıyorum. Bizlerle bu kutlu yolda varmısınız? Diyerek vatandaşlardan destek istedi.
MHP’nin artık iktidar zamanının geldiğini ifade eden MHP Hatay milletvekili aday adayı Süleyman Kaya, “Biz göreve gelirsek, ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Türk bayrağının dalgalandığı her yerde tüm vatandaşlarımız rahat ve huzurlu bir şekilde yaşayacak” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.