İskenderun’un sesi olmak istiyorum

Eczacı Ali Aslan:

“İskenderun’un sesi olmak istiyorum”

İskenderun’un sesi olmak istiyorumEczacı Ali Aslan verdiği kahvaltıda basın ile buluştu. Aslan 19 Mart’ta aday adaylığını açıklayacağını belirtti. Aslan kendisini tanıtarak başladı ve şu ifadeleri kullandı: “1967 yılında İskenderun’da doğdum ve lise eğitimimi tamamlayana kadar İskenderun’da yaşadım. 1989 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık bölümünden mezun oldum ve aynı yıl İskenderun’da serbest Eczacılığa başladım.
Bugüne kadar birçok derneğin yönetiminde görevler aldım, Eczacılar Odası İskenderun temsilciliği, Hatay Eczacı Odası yönetim kurulu üyeliği, Güney Ecza Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği, Türkiye Eczacılar Birliği Merkez Heyeti üyeliği ve son olarak geçtiğimiz Salı gününe kadar Türkiye Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Genel Saymanlık görevini başarılı bir şekilde yürüttüm.
Yönetim kurulu üyeliği yaptığım parti olan CHP’den İskenderun’un sesi olmak ve İskenderun’un sorunlarının çözümü noktasında çare bulmak için aday adayıyım. İskenderun sorunlarının çözümünün parlamentodan geçeceğine inanıyorum.”
Aslan çalışma arkadaşlarını tanıtarak yapacağı çalışmaları şu şekilde sıraladı: Üretimi destekleyeceklerini, Eğitimin parasız hale geleceğini, Engellilerin hayatın her alanına katılacaklarını, Basın özgürlüğünün sağlanacağını, İnsanların düşüncelerinden dolayı ayrıştırılmayacağını, Milletin telefonlarının değil dertlerinin dinleneceğini belirtti.

Ecz. Ali Aslan kimdir?
İşçi emeklisi bir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğu olarak 1967 yılında İskenderun’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İskenderun’da tamamladı. 1989 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı yıl İskenderun’da serbest eczacılığa başladı.
2001-2003 yılları arası 28. Bölge Hatay Eczacı Odası İskenderun temsilciliği, 2003-2006 yılları arası Hatay Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004-2007 yıllara arası Güney Ecza Kooperatifi’nde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2007 yılında Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi olarak göreve başladı. 2009 yılında Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinde Genel sayman olarak görev aldı. Halen Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İskenderun Çevre Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş olan Ecz. Ali Aslan, halen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İskenderun Şubesi üyesidir.
Ali Aslan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.