“İşimiz hizmet gücümüz millet”

“İşimiz hizmet gücümüz millet”AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Veysel Yıldırım, ilçe binasında milletvekili aday adaylığını açıkladı. Parti binasına konvoyla gelen Veysel Yıldırım’a partililerden de büyük destek geldi. Yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı ve Veysel Yıldırım’ın afişlerini sallayarak boy gösterdiler. Yıldırım, parti binasında yaptığı açıklamasında, “Görev yaptığım süre içerisinde her zaman halkımın hizmetinde oldum. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için büyük gayret gösterdim. Şimdi de bu hizmetleri genele taşımak için çevremden, ailemden ve dostlarımdan gelen yoğun talep üzerine AK Parti’den Hatay milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Veysel Yıldırım, ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışı ile bu yola çıktığını belirterek, “Bilindiği gibi ülkemiz, 12 Haziran’da tarihi bir seçim yaşayacaktır. Bu seçimin önemini bizler biliyoruz. Bu seçime omuz omuza AK Parti’yi tekrar iktidara getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti çatısı altında hizmetlerin çıtasını yükselteceğiz. İskenderun halkı bizleri çok yakından biliyor, görüyor ve tanıyor. Ülkenin içinde bulunduğu en büyük sorun işsizliktir. Halkımız aş iş, ekmek bekliyor. Aziz milletimiz hizmetin en güzelini, en kalitesini fazlasıyla hak ediyor. Biz halkın temsilcileri her zaman vatandaşlarımızın içerisinde olduk, onların dertleri ile dertlendik, sevinçlerini paylaştık. Sizlerin teveccühü ve partimizin de bizi aday göstermesi durumunda, halkımızın refah ve mutluluk seviyesini ve yaşam standardını daha yükseğe çıkarmak için sizlerin hizmetinde olmaya şeref ve namus sözü veriyorum. İskenderun’un, Hatay’ın, ülkemizin ve dünyanın en büyük probleminin işsizlik olduğunu biliyorum. Bu konuda tüm samimiyetimle bu sorunun çözülmesi noktasında elimden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim. Bizim siyaset anlayışımızın merkezinde insan vardır. İşimiz hizmet gücümüz millet olarak yola çıktık” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.