Bana destek verdiğiniz taktirde sizlerin hizmetkarı olacağım

AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi:

“Bana destek verdiğiniz taktirde sizlerin hizmetkarı olacağım”

Bana destek verdiğiniz taktirde sizlerin hizmetkarı olacağımAK Parti Hatay milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi, parti binasında aday adaylığını resmen açıklayarak, Hatay’dan bir de bayan milletvekili çıkması için bu yola girdiğini söyledi.
Hatay İl Genel Meclis Üyeliği’nden istifa ederek, AK Parti’den Hatay milletvekili aday adayı olan Filiz Özçörekçi, geçtiğimiz hafta sonu parti binasında aday adaylığını açıklayarak, İskenderunlulardan destek istedi. Aday adaylığı açıklama töreninde ilk olarak konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Türkiye’de kadınlara en çok kendi partilerinin değer ve önem verdiklerini belirterek, Filiz Özçörekçi’ye milletvekilliği yolunda başarılar diledi. Halkın asil olduğunu ve koltukların geçici olduğunu söyleyen Filiz Özçörekçi, “Asil olan sizlersiniz, halka hizmet noktasında bu göreve talip oldum” diyerek şöyle konuştu. “Her zaman ekip çalışmasına ekip ruhuna inanan bir insan oldum. İskenderun hepimizin. Bu yolda kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle kader ve gönül işbirliği yapıp hep beraber İskenderunumuzu hak ettiği yere getireceğiz.”AK Parti teşkilatının kurulduğu günden bu yana çalıştığını ve kadın kolları olarak AK Parti genel merkezi tarafından takdir aldığını da sözlerine ekleyen Özçörekçi, “İnsanın eğitimli sağlıklı olduğu, ekmek parası derdinde gurbet ellere gitmek zorunda kalmadıkları, geleceğe dair ümitsizlik taşımadıkları, insanların mutlu olduğu ve gurur duyduğu bir İskenderun hayal ediyorum. Bu hizmet yarışında içinizden çıkmış biri olarak ve AK Parti’nin her kademesinde görev yapmış biri olarak İskenderun’u hiçbir zaman unutmamış bir hemşeriniz olarak bana destek verdiğinizde sizleri utandırmayacağım, pişman etmeyeceğim, sizlerin hizmetkarı olacağımı bilmenizi istiyorum” dedi. AK Parti Hatay milletvekili aday adayı Filiz Özçörekçi’yi partililer konuşmaların ardından alkışlayarak destek verirken, tek tek kutlayarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.