“Çardak” Güney’de Rota’nın konuğu oldu

“Çardak” Güney’de Rota’nın konuğu olduCHP Hatay milletvekili aday adayı Mehmet Çardak, Güney Medya Editörü Seyhan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Güney’de Rota programının konuğu oldu. Güney TV ekranlarından yayınlanan programda Çardak, iddialı yorumlarda bulundu.
CHP’nin 6 okuna uyumluluk göstermesi açısından; eğitmen, gümrük müşaviri, araştırmacı-yazar, yeminli bilirkişi, emekli gümrük başkontrolörü, gümrük ve dış ticaret danışmanı gibi 6 niteliğe sahip olan Mehmet Çardak, milletvekilliği genel seçimlerinde iddialı olduğunu ortaya koydu. CHP’den milletvekili adayı gösterilmesi halinde Hatay’da sağ parti tabanından da oy alacağını söyleyen CHP milletvekili aday adayı Çardak, kadın hakları, ekonomi, siyaset, eğitim ve sağlık gibi konularda da yankı uyandıracak açıklamalarda bulundu. Yoksulluğun ancak ülkedeki yolsuzlukların azaltılması halinde yok edilebileceğinin altını çizen Çardak, bölgemizdeki sağlık yatırımlarının da sağlık hizmetlerindeki standartları yükseltip, kaliteyi artıracak boyutta olmadığını savundu. Programın akışı içerisinde ekonominin gidişatının iyi olmadığını, ekonomideki çarkların sıcak para girişleriyle çevirildiğini, cari işlemler açığının büyümesinin ülkemizin döviz ihtiyacını artırdığına vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Çardak, “Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla iyi bir ivme yakalayan Cumhuriyet Halk Partisi, seçimler öncesinde kapı kapı dolaşarak vatandaşa iktidar sözleşmesi imzalatacak. Bir nüshası vatandaşta kalacak olan sözleşmede ‘yapamazsam hesap sor’ denilecek. Sözleşmeler emekli, öğretmen, çiftçi, işçi, öğrenci ve ev kadınları için ayrı ayrı hazırlanacak. Cari işlemler açığı her geçen gün büyüyor. Ülkenin borç stoku 500 milyar doları aştı. Gümrüklerde yaşanan sıkıntılar hala aşılamadı. Acilen bir gümrük reformuna ihtiyaç var” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.