Şahutoğlu bayanların gönlünü aldı

Şahutoğlu bayanların gönlünü aldıCumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Barbaros ve Meydan mahallesinde ikamet eden kadınları ziyaret ederek onların bu özel günlerini kutladı. İlk ziyaretini Barbaros mahallesine gerçekleştiren Şahutoğlu, burada mahalle sakinlerini tek tek ziyaret ederek karanfil takdiminde bulundu. Şahutoğlu, tekerlekli sandalye de yaşamını idame ettiren yaşlı Zeynep Arkan’ın yanına giderek ellerini öptü ve karanfil verdi. İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kalan yaşlı nine, Şahutoğlu’na teşekkür ederek, “Allah sizlere yardımcı olsun” dedi.
Mahallede evlere tek tek girerek bayanlara çiçek takdim eden CHP Hatay milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu, yolda yürüdüğü sırada halı yıkadığını gören bir bayanın da yanında giderek hem gönlünü aldı, hem de karanfil takdim etti.
Buradan Meydan mahallesine yürüyerek ekibiyle birlikte geçen Cumhuriyet Halk partisi Hatay milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu’ndan küçük kız çocukları da karanfil almak istedi. Çocukların bu isteğini kırmayan Şahutoğlu, karanfil dağıttı ve onlara sağlık diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.