Dudu, Şahutoğlu ve Güngör bayanların gönüllerini aldılar

Dudu, Şahutoğlu ve Güngör bayanların gönüllerini aldılar8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay milletvekili aday adayları, Mevlüt Dudu, Doktor Yılmaz Şahutoğlu ve Gönül Güngör, ilçe teşkilat binasına gelerek bayan partililere karanfil dağıttılar.
CHP İskenderun ilçe binasında adın kollarının yaptığı açıklamanın hemen ardından teşkilata gelen aday adayları, bayanlara karanfil dağıtarak onların bu anlamlı günlerini kutladılar.
Doktor Yılmaz Şahutoğlu bayanları tek tek ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve sohbet etti. Şahutoğlu, “Hayatta hiçbir kadının ezilmeye ve şiddete maruz kalmamalıdır. Kadınlarımız dünyanın güzelliklerini elinde tutan varlıklardır” ifadelerini kullandı. açıklamasını yaptı.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Avukat Mevlüt Dudu ise, kadınların olduğu yerde huzur ve güvenin olduğunu ifade ederek, kadınların bu özel günlerini kutlarken, bu anlamlı günün kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini dileyerek, karanfil takdiminde bulundu.

Önceki İçerikDünyada her şey kadının eseridir
Sonraki İçerikBaşbakanımız tüm hizmetlerimizi bugün taçlandıracak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.