Başbakanımız tüm hizmetlerimizi bugün taçlandıracak

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar:

“Başbakanımız tüm hizmetlerimizi bugün taçlandıracak”

Başbakanımız tüm hizmetlerimizi bugün taçlandıracakAK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, Hasan Baba Restaurantta esnaf oda başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek, şehrin sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu.
Milletvekili Karasayar, İskenderun’da 30 yılda çözülemeyen sorunların çözümü noktasında özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, İskenderun’a hizmet noktasında hükümetin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm bayanların bu anlamlı gününü kutlayan AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti hükümetinin iktidara geldiği günden bu yana halkın huzur ve mutluluğunu arttırmak için mücadele ettiğini kaydetti. İskenderun’a gelen hizmetlerden de bahseden Milletvekili Karasayar, kentimizde eksikliği hissedilen hizmetlerin % 95’ini aldık. Devlet Hastanesi, Adiye Sarayı, yeni Emniyet Sarayı, Tapu Kadastro binası, Kapalı Spor Salonu, Arsuz yolu ve elektrik gibi sorunlarımız AK Parti hükümeti döneminde halloldu. Tüm bu hizmetleri canını Türkiye’nin refahı için ortaya koyan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a borçluyuz. Biz laf üretmiyoruz, gördüğünüz gibi icraat yapıyoruz. İcraatlarımızla konuşuyoruz. Tüm bu İskenderun’a kazandırdığımız hizmetlerimizi bugün önderimiz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kentimize gelip açılışlarını yaparak taçlandıracak. Tüm halkımızı bu tarihi güne bekliyoruz” dedi.
AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar ayrıca ‘12 Haziran’da yapılacak olan seçimde tekrar aday adayı mısınız?’ sorusuna ise, “Daha hizmetlerimiz bitmedi. Yapacağımız daha çok şey var” diyerek seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.

Önceki İçerikDudu, Şahutoğlu ve Güngör bayanların gönüllerini aldılar
Sonraki İçerikB-fit anlatılmaz yaşanır
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.