Ülkemiz AK Parti iktidarı daha iyi yerlere gelecek

AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve Grup başkanvekili İbrahim Yaran, bugün belediye meclis toplantısında istifasını sunup, çalışmalarını milletvekilliği için sürdürecek

“Ülkemiz AK Parti iktidarı daha iyi yerlere gelecek”

12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlere sıkı hazırlanan ve pazartesi günü (Bugün) belediye meclis toplantısında istifasını sunacak olan İbrahim Yaran, seçim startını veriyor.
AK Parti’nin iddialı milletvekili aday adayı olan İbrahim Yaran, seçim çalışmaları kapsamında ev ev, kapı kapı, mahalle mahalle, belde belde dolaşarak halkı 9 Mart tarihinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın katılacağı mitinge davet ediyor. AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, Sarıseki teşkilat binasında Belediye Başkanı Bülent Özer ve Sarıseki halkı ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bir yandan partisi için gecesini gündüzüne katarak çalışan Yaran, diğer yandan da Hatay milletvekili aday adaylığı için çalışıyor.
Gittiği her ortamda halkın yoğun ilgisi ile karşılaştığını belirten Yaran, Sarıseki belde teşkilatında yaptığı konuşmasında, değişim ve gelişim ile partinin önümüzdeki dönem daha iyi yerlere geleceğini ve ülkenin de daha iyi yönetileceğini belirterek, Türk halkının bu tarihi fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. AK Parti Hatay milletvekili aday adayı İbrahim Yaran, 12 Mart Cumartesi günü Saat:13:00’da parti teşkilat binasında geniş katılımlı bir toplantı ile aday adaylığını açıklıyor. Yaran, bu önemli güne tüm sevenlerini parti binasında olmaya davet etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.