Mevlüt Dudu’dan Dörtyol çıkarması

CHP’nin Dörtyol’daki eski tüfekleri, CHP Hatay Milletvekili aday adayı Avukat Mevlüt Dudu’nun etrafında birleşti. Yanına tüm eski CHP’lileri de alan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek gövde gösterisi yaptı.
Dörtyol’da yıllarca CHP’yi sırtlayan ve değişik nedenlerle uzun süredir siyasetten uzak duran eski tüfekler, Mevlüt Dudu’nun aday adaylığı sürecine destek olmak için bir araya geldiler.
Aralarında Mustafa İkiz, Hilmi Ateş, Ökkeş Tutu, Ali Sami Katipoğlu, Adil Ünal, Özel Gökisaoğlu, Yaşar Özer, Sedat Oraloğlu, Nejat Dayı, Yaşar Tiryaki, Bestami Tiryaki, Kemal İncesu, Yavuz Ateş, Gökhan Özer, SabriÖzkan, Sadettin Özkan, Turgay Özer, Hüseyin Vayisoğlu gibi isimlerin de olduğu, Dörtyol-Erzin yöresinde yakından tanınan ve sevilen isimler Mevlüt Dudu’yu şehir parkında karşıladılar. Bir süre halkla birlikte parkta oturan grup, daha sonra şehir içinde yürüyerek Ticaret ve Sanayi Odası’nı toplu olarak ziyaret etti.
Eski tüfekleri tekrar birlikte gören Dörtyollular, siyasetin yeniden renkleneceğini ve Dörtyol-Erzin yöresinde Mevlüt Dudu ile birlikte CHP’nin atağa geçeceğini söyleyerek, “Biz bu insanları çok uzun süredir bir arada görmedik. Yıllardır ilk defa birlikteler. Bunu başaran Mevlüt Dudu, CHP’nin vazgeçilmezi olduğunu ispatladı.”dediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.