Gün çocukların günüydü

Belen Kaymakamlığı ve Prime Mall iş birliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Belen’de eğitim gören 5 okuldan 70 öğrenci gün boyunca Prime Mall alış veriş merkezinde oyunlar oynadı, yemek yedi, sinemada film izledi ve Prime Mall yönetiminden sürpriz hediyeler aldı.
Belen Kaymakam’ı Mehmet Öz, alışveriş merkezine gelerek çocuklarla sohbet etti ve mağaza müdürü Arzu Özerdem’e teşekkür etti. Belen Kaymakamı Mehmet Öz, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Babaları hayatta olmayan çocuklarımıza vakıf kanalıyla mektup yazdık. Mektupta çocuklarımıza ‘babanız olsaydı ondan ne isterdiniz’ sorusunu sorduk. Çocuklardan gelen mektupları değerlendirdik. AVM’den ve luna parktan bahseden çocuklarımızın sayısı çoğunluktaydı. Biz de bu konuda Prime Mall yetkilileriyle görüştük ve çocukların bir günlüğüne burada eğlenme fikrine sıcak baktılar. Bunun neticesinde Belen’de eğitim vermekte olan 5 ayrı okuldan toplam 70 öğrencimizi düzenlediğimiz organizasyonla alışveriş merkezine getirdik. Çocuklar gün boyu oyunlar oynadılar, yemek yediler, sinemaya girdiler ve çeşitli hediyeler aldılar. Babası olmayan öğrencilerimizi burada ağırladıkları için AVM Müdürü Arzu Özerdem başta olmak üzere yöneticilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.