Namık Kemal basketbol takımı Hatay şampiyonu

Namık Kemal İlköğretim Okulu Yıldızlar kategorisi basketbol takımı Hatay birinciliği elde ederek, büyük bir başarıya daha imza attı. İskenderun’un köklü ve başarılı okullarından biri olan Namık Kemal İlköğretim Okulu, eğitimde olduğu kadar, sporda da önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Yıldızlar kategorisinde Hatay şampiyonu olan Namık Kemal İlköğretim Okulu basketbol takımı sporcuları, Adana’da 16-20 Mart tarihleri arasında yapılacak olan bölge müsabakalarına katılacak. Namık Kemal İlköğretim Okul bahçesinde düzenlenen törende şampiyon öğrenciler madalyalarını ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu’nun elinden aldılar.
Ödül töreni öncesi konuşma yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Bereketoğlu, “İskenderun’da basketbol dalında Hatay birinciliğini elde eden Namık Kemal İlköğretim Okulu basketbol takımımız yine önemli bir başarıya imza attı. Okulumuz takımını ve sporcularımızı bu önemi başarılarından ötürü kutluyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.