Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz

AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Teşkilat yöneticileriyle birlikte MÜSİAD Hatay Şubesi’ne konuk oldu.

MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı:

“Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz”

AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, MÜSİAD Hatay Şube Yönetimini ziyaret etti.
Hükümetin yaptığı çalışmaları masaya yatıran milletvekili Karasayar, ayrıca Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Mart’taki İskenderun programı ile ilgili de bilgiler verdi.
AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, ilçe teşkilat yöneticileri ve partililer ile birlikte MÜSİAD Hatay Şubesi’ne konuk oldu.
AK Parti heyetini MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti hükümetinin ülkemize ve dolayısıyla bölgemize sağladığı hizmetlerden bahseden AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, tek amaç ve düşüncelerinin Türkiye’nin refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışmak olduğunu ifade etti.
9 yıllık hükümetleri döneminde ekonomisi güçlü, ileriye güvenle bakan, güçlü bir Türkiye oluşturduklarını kaydeden milletvekili Karasayar, bunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu aynı zamanda hayatını ülke halkına adamış olmasının önemli rol oynadığını belirtti. Milletvekili Karasayar, Libya’daki olaylarda Başbakan Erdoğan sayesinde hiçbir Türk insanının burnunun kanamadan ülkelerine döndüğünü vurgularken, tüm dünya milletlerinin Başbakan Erdoğan’a ve özellikle Türkiye’ye gıpta ile baktığını kaydetti.
Hükümetin İskenderun’a kazandırdığı yatırımlardan da bahseden AK Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, “Kentimiz yaklaşık önümüzdeki 50 yıla hitap edecek hizmetleri aldı. Hangi bakanımıza gittiysek hiçbir talebimizi geri çevirmediler. Dolayısıyla bizim hükümetimiz sayesinde devlet hastanemiz, yeni adliye sarayımız, kapalı spor salonumuz, tapu kadastro binamız, emniyet müdürlüğü gibi birçok yatırımlar tamamlandı. Başbakanımız inşallah 9 Mart’ta İskenderun’a gelerek bu binalarımızın açılışını yapacak. Desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Ziyaretinizle bizleri şereflendirdiniz. Biz hükümetimizin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İskenderun’a da birçok yatırım gerçekleştirdi. Tüm halkımız adına hükümetimize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.