Osman Alpagül çok iddialı geliyor

Osman Alpagül çok iddialı geliyorİskenderun’un başarılı ve sevilen iş adamlarından Osman Alpagül, 12 Haziran’daki genel seçimlerde AK Parti’den Hatay milletvekili aday adayı olacağını, Güney Medya Grubu aracılığıyla tüm kamuoyuyla paylaştı. Alpagül, genel seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizen Alpagül, AK Parti’nin istikrar ve güvenin sembolü olduğunu söyledi.
Kentimizin tanınmış iş adamı Osman Alpagül, hızla geriye doğru işleyen genel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bu seçimin gerek ülkemiz gerekse bölgemiz açısından önemini masaya yatıran Alpagül, AK Parti’den Hatay milletvekili aday adayı olacağını ve aday adaylığını da Mart ayı içerisinde açıklayacağını duyurdu.
Açıklamalarında ekonomi ve istihdam konularına değinen iş adamı Alpagül, “Sanayicilerimizden Allah razı olsun. İstihdamın büyük bir bölümünü halletmiş durumdalar ve halen de bu konuda titizlikle çalışıyorlar. Sanayicilerimizi tek kelimeyle el üstünde tutmak lazım” diye konuştu.

LOJİSTİK KÖY İÇİN HERKESİN EL BİRLİĞİ İÇİNDE OLMASI GEREKİYOR
İskenderun Limanı’nın özelleştikten sonra ekonomiye büyük katkılar sağlayacağını dile getiren Osman Alpagül, limanın tam faaliyete geçmesiyle birlikte kentimizde ekonomi canlanacağını ve nakliye sektörünün de hareketleneceğini belirtirken, lojistik köy konusuna da değinerek, kentimizdeki bütün girişimcilerimizin ve iş adamlarımızın lojistik köy konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi gerektiğini savundu.
Partisinin genel konumunu da değerlendiren Alpagül, “3 dönem yetkiyle çalışmak demek, istikrar demektir. 8 yıllık iktidar dönemini sayarsak istikrarın bozulmaması açısından bunun devamını gerektiren bir konum ortaya çıkıyor. Allah korusun olası bir koalisyon hükümetinde istikrar bozulur. İstikrarlı bir hükümet için halkımız gereken güvenoyunu AK Parti’ye verecektir. Bakın son dönemlerde İskenderun’a komşu ülkelerimizden insanlar akın akın geliyorlar. Böylelikle ekonomimize de büyük katkılar sağlanıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik konumu sayesinde tüm ülkeler Türkiye’ye gıpta ile bakıyor. Bu da ülke insanımızı mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

AMATEM’İ KURUP GENÇLERİMİZİ BU BATAKLIKTAN KURTARACAĞIZ
Aynı zamanda MÜSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi de olan iş adamı Osman Alpagül, İskenderun’da eksikliği büyük ölçüde hissedilen AMATEM (Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi)’in kurulması için girişim başlattıklarını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı MÜSİAD olarak ziyaretlerinde AMATEM’in kurulması için gerekli olan girişimlerde bulunacaklarını kaydeden Alpagül, “Gençlerimizi bu bataklıktan kurtarmak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. İnşallah faydalı oluruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.