İskenderun Belediyesi Musiki Derneği

Musiki Derneği’nden halk müziği ziyafeti

İskenderun Belediyesi Musiki Derneğiİskenderun Belediyesi Musiki Derneği tarafından düzenlenen “Türküler bizi anlatır” adlı Türk Halk Müziği konserine yoğun ilgi ve katılım oldu. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirilen halk müziği konserine İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su eşi ile birlikte katılırken, çok sayıda iş adamı ve müziksever konseri ilgiyle takip etti.
Günler öncesinden hazırlıkları yapılan konserde davetlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu. Açılış konuşmasını yapan İskenderun Musiki Cemiyeti Başkanı Ahmet Öz, “Bu geceye gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanın bu gecenin hazırlanması için çok emek harcadık, uzun süre çalıştık. Herkes ayrı bir heyecan içerisinde” açıklamasını yaparken, gecenin hazırlanmasında emeği olan ve salon süslemelerini üstlenen Namık Arı’ya ise teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra şef Makbule Arı yönetimindeki ekip kendilerini izlemeye gelen davetlilere unutulmaz bir gece yaşatarak, Türk Halk Müziği’nin unutulmaz eserleri seslendirildi.

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Çardak
Sonraki İçerikCHP Hatay milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.