CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Çardak

CHP Hatay milletvekili aday adayı Mehmet Çardak:

“İşsizliğin ve yoksulluğun çözümünü rakamlarda aramak yanlış”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet ÇardakCHP Hatay Milletvekili aday adayı Mehmet Çardak, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin Türkiye’nin dönüm noktası olduğunu söyledi. Hatay ile ilgili çök önemli projeleri olan Çardak, parlamentoya gittiği taktirde şimdiye kadarki tüm bilgi birikim ve tecrübelerini Hatay’ın gelişimi için kullanacağını ifade etti.
Genel seçimler öncesinde Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu masaya yatıran Gümrük Müşaviri Araştırmacı-Yazar Mehmet Çardak, ülke bütçesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede işsizliğin ve yoksulluğun bu kadar yaygın olduğu bir süreçte insanları temsil edecek kişileri seçerken çok dikkatli olunmasının gerektiğini savundu. Açıklamalarında çağımızın gelişim çağı olduğunu dile getiren CHP Hatay milletvekili aday adayı Mehmet Çardak, Bu kadar yoksulluk ve işsizliğin çözümü devlet bütçesinin dış ticaret rakamlarının, iç ve dış borç rakamlarının içinde aramanın yanlış olduğunu belirterek, “Devlet giderdeki yolsuzlukları azaltmadan, ihracatı mevcut durumdan kat kat arttırmadan milletin refah seviyesini arttırmanın mümkün değildir” dedi.
Hatay ile ilgili çok önemli projeleri olduğunu kaydeden Çardak, “Bölgemiz birçok önemli potansiyeli elinde bulunduruyor. Bölgemiz şu an Türkiye ve dünyanın önemli merkezlerinin başında geliyor. Bunu el birliğiyle daha da yukarı seviyelere çıkarmamız hiçte zor değil. Bakın Hatay havaalanı kargo taşımacığına açılabilir. İskenderun Limanı’na lojistik köy kurulabilir. Bunlar gerçekten Hatay’ın gelişimi, işsizliğin çözümü için son derece önemlidir.
Halkımız ve genel merkezimiz bana yetki verdiği taktirde şu ana kadar ki tüm bilgi birikim ve tecrübelerimi bölgemizin gelişimi açısından kullanacağım” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.