Yeni İskenderunspor, Kırklarelispor’a direnemedi: 0-2

Yeni İskenderunsporYeni İskenderunspor evinde konuk ettiği Kırklarelispor’a her iki yarıda yediği gol ile üç puanı verdi. 0-1. Beklenmeyen bu mağlubiyet hem taraftarları, hem de yöneticileri üzdü.
7’inci dakikada Yavuz’un soldan şutunda kaleci Çetin yatarak parmakları ile dokunduğu meşin yuvarlağı defans uzaklaştırdı. 13’üncü dakikada Hakan’ın Emrah’a verdiği pasta ceza sası çizgisi üzeriden yaklaşık 25 metreden kaleyi gören sert şutunda kaleci Çetin uzandı ancak yetişemediği top filelerle buluştu. 0-1. 24’üncü dakikada Arafat’ın pası ile buluşan Servet kaleye sert şutunda kaleci Hayrettin elinden kaçırdı meşin yuvarlak kornere çıktı. Karşılaşmada karşılıklı gelişen ataklardan başka sonuç çıkmadı ilk yarı konuk takımın üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya turuncu mavili takım beraberlik arayışı içerisinde kalesinde ikinci golü gördü.
53’üncü dakikada turuncu mavili takımda Hakan’ın ceza yayı üzerinden çektiği sert şutu Kaleci Hayrettin son anda topu köşeden parmakları ile dokunarak kornere gönderdi.
76’ıncı dakikada Yavuz Ayaloğlu’nun pası ile buluşan Hüseyin biranda defansı geçtikten sonra kaleci Çetin ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin topu köşeden fillerle buluşturdu. 0_2
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca, karşılaşma konuk ekip Kırklarelispor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.