Hatay gelişmişlikte 22. sıradan 35’e geriledi

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Akbay, Hatay’ı ülke vitrinine taşıyamayan yöneticilerden kurtulmamız gerektiğini belirtti ve ilimizin yeterince hizmet alamadığını yineledi:

“Hatay gelişmişlikte 22. sıradan 35’e geriledi”

Hatay gelişmişlikte 22. sıradan 35’e gerilediCHP Hatay Milletvekili aday adayı Avukat Bülent Akbay, 22 Şubat Salı günü Güney TV’de yayınlanan Güney’de Rota programında AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’un kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. Akbay, Kurşun’a yanıt olarak, “İlçe Başkanı Musa Kurşun benimle polemiğe girerek kendi varlığını pekiştirmeye çalışıyor” dedi.
Güney’de Rota programında AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’un kendisine yönelik sözlerinin haksız olduğunu vurgulayan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Akbay, “AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun’un programda benimle ilgili sözlerine anlam veremiyorum. Ben her zaman Hatay’ın bugüne kadar yeterince hizmet alamadığından yakındım. Hatay, AK Parti iktidarı döneminde gelişmişlik düzeyi bakımından gerilemiştir. Hatay son sekiz yılda gelişmişlik düzeyi göz önünde bulundurulduğunda, 22. sıradan 35. sıraya düşmüştür. Bu kendilerinin verileridir ve bunlar gerçek verilerdir. Şimdi bu tabloya bakarak Hatay’ın son sekiz yılda yeterince hizmet aldığını söyleyebilir miyiz? Milli gelire büyük oranda katkı sağlayan ilimiz ne yazık ki hak ettiği hizmetleri alamamıştır. İlçe Başkanı Musa Kurşun benimle polemiğe girerek kendi varlığını pekiştirmeye çalışıyor. Hatay Havaalanı’nın temeli AK Parti iktidarında atılmadı ve havaalanı gecekondu görünümünde olduğu için yeniden modernize edilmek durumunda kaldı. Hatay Türkiye’nin vitrini olabilir. Bunun için önce ilimizi vitrine taşıyamayan yöneticilerden kurtulmamız gerekiyor. Sekiz yıldır iktidardalar ve hala Arsuz yolunu bitiremediler. Bu yol artık bitsin. Bitirilmeyen projelerden ötürü halka özür borçları var” şeklinde görüş ortaya koydu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.