Amatör kulüplere belediyeden destek

Amatör kulüplere belediyeden destekİskenderun Belediyesi amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulunan İskenderun Belediyesi, malzemeleri dağıtmak için 5 Temmuz Stadı yan sahasında kulüplerle bir araya geldi. Yan sahada malzeme alacak olan amatör spor kulüpleriyle bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kulüp yöneticileri ve sporcularla ayak üstü sohbet etti. Amatör spor kulüpleri İskenderun temsilcisi Ayhan Dik’in girişimleri ile İskenderun Belediyesi toplam 7 takıma malzeme yardımında bulundu.
Malzeme dağıtım töreninde açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İskenderun’dan sorumlu genel başkan yardımcısı Ayhan Dik, “Uzun yıllardır İskenderun’da amatör spor kulüplerine yardım yapılmıyordu. İskenderun Belediye Başkanımız Yusuf Civelek, kulüplere malzeme yardımı yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, yaptığı değerlendirmesinde, “Spor insanın gelişmesinde çok önemli bir çalışmadır. Spor herkesi bir araya getirir. Barışı ve kardeşliği sağlar. Sizlerde birlik içerisinde centilmence spor yapıyorsunuz. Sizleri kutluyorum, bu kulüplerimize küçük bir destektir. Güle güle kullanın” açıklamasını yaptı.
Yapılan konuşmalardan sonra ise tüm kulüpleri temsili olarak malzemeleri İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek yaptı. İskenderunspor alt yapı sorumlusu teknik direktör Mehmet Kurt da, “Amatör spor kulüplerinin hepsi burada maç yapıyor. Ancak burada üç soyunma odası var. Mutlaka bir tane daha yapılması gerekiyor. Eğer bize belediye olarak bir soyunma odası yaparsanız, size burada bulunan tüm takımlar teşekkür edecektir” açıklamasını yaparken, “Bir de yan sahanın etrafı yağmurlu havada her yer çamur oluyor. Burayı asfaltlarsanız seviniriz” dedi. Başkan Civelek de, konuşmasında, “Buraya gelirken bu çirkinliği gördüm ve hemen arkadaşıma talimat verdim. Asfaltlama işlemi yapılacak. Ancak soyunma odasına gelince, araştırma yapmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
Malzeme alan takımlar:
Aşkarbeylispor, Dumlupınarspor, İskenderunspor amatör takımı, İşitme Engelliler, ASAŞ, Sakaryaspor ve Demirspor gibi takımlara şort, forma, eşofman ve her kulübe beş adet futbol topu verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.