Hatay Vergi Dairesi Başkanı Dumlu’dan İ.G.C’ye ziyaret

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Dumlu’dan İ.G.C’ye ziyaretİçerisinde bulunduğumuz haftanın Vergi Haftası olması münasebetiyle Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Baykan Dumlu, tarihi binayı da gezme inceleme fırsatı bulurken, bu hafta içinde herkese vergi verme konusunda bilinçlendirdiklerini ifade etti.
İ.G.C’ye gerçekleştirdiği ziyarette basın mensuplarıyla sohbet eden Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu, bu hafta dolayısıyla birçok yeri ziyaret ettiklerini kaydetti. Basın mensuplarıyla birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Dumlu, “Bildiğini üzere içinde bulunduğumuz hafta Vergi Haftası. Bu nedenle Hatay Vergi Dairesi olarak çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Torba Yasası hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz” şeklinde konuştu.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan ise, gazeteciler vergi verme konusunda üzerlerine düşen her göreve yerine getireceklerini belirterek, vergi dairesinin yaptığı tüm çalışmaları da kamuoyunu aktaracaklarını ifade etti. Başkan Aslan ayrıca Vergi Haftası’nı kutlayarak Hatay Vergi Dairesi Başkanı Harun Dumlu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.