CHP milletvekili aday adayları birlik beraberlik mesajları verdiler

CHP milletvekili aday adayları birlik beraberlik mesajları verdilerCHP Hatay milletvekili aday adayları partinin ilçe binasında bir araya gelerek, birlik ve beraberlik tablosu sergilediler.
CHP Hatay milletvekili aday adaylarından Müfit Tennioğlu, Yılmaz Şahutoğlu, Zafer Kutlu, Cemil Uğutmen, Gönül Güngör, Gazanfer Dik, Namık Arı, Bülent Bozdoğan, Nihat Karpuz, Tayfur Saygılı ve Mehmet Duduoğlu, seçimde CHP’nin Hatay genelinde başarılı olması için elbirliğiyle çalışacakları gösterdikleri tabloyla dile getirdiler.
CHP İskenderun ilçe başkanı İbrahim Çolakoğlu, toplantının amacına ilişkin değerlendirmede bulundu. Çolakoğlu, Hatay’da 200’e yakın aday adayının bulunduğunu, bunun 35’inin de İskenderun’da olduğunu ifade etti. Aday adaylarının çoğunluğunun kendilerini sevindirdiğini kaydeden Başkan Çolakoğlu, “Biz İskenderun’da birlik ve beraberlik içinde tüm aday adaylarımıza eşit mesafede yaklaşacağız. Tek amacımız 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçiklerde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaktır. Bunu da CHP olarak başaracak güçteyiz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.