Sorunlarınızın çözümü içi gayret sarf edeceğim

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, İsdemir Emeklileri ve Çalışanları Derneği’ni ziyaret ederek plan ve projelerini anlattı.

“Sorunlarınızın çözümü içi gayret sarf edeceğim”

Sorunlarınızın çözümü içi gayret sarf edeceğimCHP Hatay milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, seçim programı kapsamında dün İsdemir Emeklileri ve Çalışanları Derneği’ne konuk oldu. Dudu, derneğin sıkıntılarını bildiğini, çözümü konusunda çaba ve gayret sarf edeceğini söyledi.
CHP Hatay milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu ve ekibini dernek başkanı Bayram Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan İsdemir Emeklileri ve Çalışanları Derneği Bayram Özarslan, yönetim olarak daha önce Mevlüt Dudu’yu ziyaret ettiklerini, dolayısıyla sıcak bir ilgiyle karşıladıklarını belirttiği konuşmasında, “Bizim sorunlarımızı Mevlüt bey yakinen biliyor ve olaya vakıf. Hatay bölgesinde en az 30-40 bin tane İsdemir’liyi ilgilendiren sorunlarımız mevcut. Tek temennimiz sıkıntılarımızın çözüme kavuşmasıdır. Mevlüt bey bende iyi bir intiba bıraktı. İnşallah çıktığı bu yolda başarılı olur. Kendisine çalışmalarında ve çıktığı bu zorlu yolda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, ise dernek tarafından sıcak bir ilgiyle karşılandığından dolayı başkan ve yönetimine teşekkür etti. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimin önemine değinen CHP Hatay milletvekili aday adayı Mevlüt Dudu, “Bu süreçte sosyal demokrasi ve halkın iktidarını kurmak adına elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Türkiye’de çok ciddi demokrasi ve özgürlükler sorunu var. Ülkemiz 1990’lı yıllarda bir takım kazanımlar elde etmişti. Fakat şimdi bunların tek tek yok olduğunu görüyoruz. Demokrasi bu ülkede 12 Haziran’dan sonra yar var olacak, ya da yok olacak. Türkiye’de yoksulluktan ve yolsuzluk sorunları var. İnsanlar yatağa aç girmektedirler. Bizim partimizde içe dönük mücadele değil, dışa doğru bir mücadele söz konusudur. Enerjimizi dışa yönetmeye çalışıyoruz. Tüm kitle örgütlerini ziyaret edip partimizin projelerini anlatıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.