Şampiyonun adı İskenderun Sakaryaspor

Hatay 1. Amatör kümede mücadele eden ve 6 hafta önce şampiyonluğunu tescil eden İskenderun Sakarya spor, dar ve kısıtlı imkânlara rağmen futbolcuların özverisi ve gayretleriyle başarıdan başarıya koşuyor. İskenderun Sakarya spor Kulübü Başkanı Yıldırım Alpay, Hatay 1. Amatör Kümeden Süper Amatör kümeye yükseleceklerini kaydetti.
Teknik direktör Kadir Seven ve onun gözetimindeki futbolcuların şu ana kadar yüreklerini ortaya koyarak mücadele ettiklerini, bunun neticesinde de başarının geldiğini ifade eden İskenderun Sakarya spor Kulübü Başkanı Yıldırım Alpay, “Biz kulübümüzü mahalle takım görüntüsünden çıkararak en iyi seviyelere getirdik. Bu bakımdan futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Rakibimiz olan takımlar 150-200 bin TL’lik belediye takımlarıdır. Biz bu takımlarla mücadele ederek şampiyon olduk. Bu çocuklar inançlı ve azimli. Ben inanıyorum ki; 1. Amatör kümede olduğu gibi Play-Off larda da yüreklerini ortaya koyarak İskenderun Sakarya spor’u Süper Amatör kümeye çıkaracaklar. Tek isteğimiz İskenderun halkı bize sahip çıksın. Gelip maçlarımızda bize destek versinler. Biz takımımızı en üst seviyelere getireceğiz” dedi.
İskenderun Sakaryaspor Kulübü Teknik direktörü Kadir Seven ise, şampiyonluğu inanarak ve mücadelelerini bırakmayarak kazandıklarını söyledi.
Sene boyunca yağmur çamur demeden çalıştıklarını kaydeden Seven, kendilerine her türlü desteği veren ve şampiyonluk yolunda taşın altına her türlü elini koyan kulüp yönetimine teşekkür ederken, verdiği her görevi yerine getiren futbolcularını da yürekten kutladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.