Özçörekçi’den Güney Medya’ya ziyaret

Özçörekçi’den Güney Medya’ya ziyaretGüney Medya Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar’la bir araya Özçörekçi, sohbet sırasında yaptığı açıklamasında, “Seçim çalışmalarına başlanmamış olsa da bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle sizleri ziyaret etmek ve yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşmak istedik. İl genel meclis üyeliğimde yapmış olduğum çalışmaları herkes biliyor. Özellikle köy muhtarları her konuda benim yanımdalar. Bizler de sizlere moral ziyareti yapmak istedik. Basın kentin önemli dinamiklerinden biridir. Sizler siyasilerin yapacağı tüm çalışmaları kamuoyuna gösteriyorsunuz. Emeğiniz çok fazla. Bu memlekete kim hizmet getirecekse ve kim hayırlısıyla inşallah o göreve gelir diye dua ediyoruz” ifadesinde bulundu.
Güney TV Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar da, yaptığı değerlendirmesinde, “Seçimler yaklaştıkça aday adaylarını meydanlarda görmeye alıştık. Sizleri de yakından takip ediyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun”dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.