Kitaplarla yarıştılar

Kitaplarla yarıştılarBu yıl 6. düzenlenen ödüllü Geleneksel ‘Kitaplarla Yarışma’ Hizmet Vakfı Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirdi. İskenderun Hizmet Vakfı Mütevelli Heyeti’nin düzenlemiş olduğu Yarışmanın amacı hakkında bilgiler veren hizmet vakfı yetkilileri “İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak, okumayı sevdirmektir. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Kitap okumak insanın ufkunu açar, kendini geliştirmesine yardımcı olur. Bu yarışmayı 6 yılda geleneksel olarak düzenliyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da katılma sayısını daha da artırarak daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacağız. İnsanlarımıza bir şeyler kazandırabilirsek, kitap okuma alışkanlığını benimsettirebilirsek ne mutlu bizlere” şeklinde görüş belirttiler.
Yetkililer yarışmanın sonuçlarının www.hizmetvakfiskenderun.com adresinden öğrenilebileceğini ifada ettiler. Çeşitli yaş gruplarından insanlarımızın katıldığı kitaplarla yarışmada dereceye girenlerin çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği bildirildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.