Gazi İlköğretim okulu başarıya doymuyor!

Gazi İlköğretim okulu başarıya doymuyor!İskenderun Gazi İlk Öğretim Okul Yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’i makamında ziyaret etti.
Okul Müdürü Ali Koç, Hentbol Yıldızlar Erkek takımının 1. Yıldızlar Kızlar Takımının 2. olduğunu ve Toplam Kalite Yönetiminde düzenledikleri dosyanın Hatay 1. geldiğinin bu gösterdikleri başarıda emeği olan Başkan Civelek’e teşekkür ettiği konuşmasında “Sayın Başkanım, okulumuza gösterdiğiniz ilgiden ve yaptığınız çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim. Birinci gelen çocuklarımız, belediyenin otobüsleri ile maçlara gitti, okulumuza yaptığınız hizmetleri, dosyamızda sunduk ve birçok yerde takdir gördü. Çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, “Her zaman öğrencilerin yanındayız. İmkânlarımız dâhilinde, okullarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz. Halkımıza laik olabiliyorsak bu bizim için büyük bir mutluluktur. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyorum. Desteklerimiz her zaman devam edecektir” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.