Kılıçdaroğlu mitinginde ‘AKBAY’ farkı!

CHP Genel Merkezi tarafından hafta sonu Adana’da düzenlenen ‘İşsizlik Kader Değildir’ mitinginde CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay ve ekibi mitinge damgasını vurdu. Organize bir ekiple İskenderun’dan Adana’ya miting alanına giden CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay, yaptırdığı afiş, tişört ve mavi baret (torba yasasına hayır) yazılı şapkalarla en çok dikkat çeken ekip oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, Bülent Akbay’ın ‘baretli’ mesajına kayıtsız kalmadı. CHP lideri, Akbay ve ekibini organize çalışmalarından ötürü teşekkür etti. CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay ve beraberindeki partililer Kılıçdaroğlu’nun resimlerinin yer aldığı tişörtleri giydiler ve başlarına da baret takarak miting alanın en ön saflarında yerlerini aldılar, destek verdiler.
Kılıçdaroğlu mitinginde ‘AKBAY’ farkı!
CHP Hatay milletvekili aday adayı Bülent Akbay miting sonrası yaptığı değerlendirmede, işsizliğin kader olmadığını belirterek, “Türkiye genelinde işsizlik sorunu hala çözülememiştir. Hatay işsizlik sıralamasında 22. sıradan 35. sıraya kadar geriledi. İşsizliğe çare bulmak için Türkiye’de CHP iktidarına ihtiyaç vardır. Bugün çok heyecanlı bir miting izledik. Sayın Kılıçdaroğlu ile birlikte işsizliğin kader olmadığı bir sistemi oturtmak için iktidara geliyoruz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.